• UCWDK Solar Technology Co. Ltd.
  • UCWDK Solar Technology Co. Ltd.
UCWDK Solar Technology Co. Ltd.

Новини

4000 слънчеви улични светлини осветяват нощните пътища на селяните
Време за освобождаване: 2021-06-28 17:20:04  Хитове: 2

88.jpg

Работниците инсталират дворцови светлини за село Xintian, Sanyi Township Снимка от Peng Qingju


"Виж колко е ярка тази светлина!От сега нататък, аз печеля.'т е'сляпо докосвана'отново.Благодаря ви, че донесохте светлина на нашите хора..."В нощта на 30-ти октомври, You County Charity, Chengbei Community, Nanbin Street-Дарените градински светлини бяха осветени, като звезди, вградени в нощното небе на селото, осветяващи пътя на селяните към дома и осветяващи сърцата на селяните, спечелвайки похвалата на селяните.


Общността в Ченгбей има високи склонове и дълбоки долини и разпределението на земеделските стопани е разпръснато.Когато падне нощта, цялото село е тъмно.Селяните могат да използват само фенерчета и мобилни телефони, за да ги осветят със слаби светлини, което е много неудобно и представлява риск за безопасността.Когато е възможно да се пътува безопасно под ярките улични светлини като града, то се е превърнало в надежда за всички селяни.Днес тази мечта се превърна в реалност.


"Този вид слънчеви градински светлини използват слънчева енергия за зареждане, не консумират енергия, не замърсяват околната среда и могат да работят нормално дори при лошо време.Сега, тези градински светлини са инсталирани на място, което подобрява външния вид на селото и решава трудността на пътуването на селяните през нощта.Проблемът е подобрил усещането на хората за сигурност, щастие и удовлетворение."каза Цин Ксухай, директор на Общинския комитет в Ченгбей.


Настъпи късната есен и нощта става все по-тъмна, но Даба Вилидж в Уанг Чан Таун все още е оживено.Стотици слънчеви лъчи-Задвижените градински светлини правят дворовете ярки като дневна светлина.Децата играят и се смеят в язовира.Възрастните се разхождат и правят ежедневни упражнения.Тъмните села на миналото са пълни с живот и жизненост.Това е, което репортерът видя наскоро в Даба Вилидж.Сега е много по-удобно.Когато е тъмно, не е нужно да използваш фенерче, за да излезеш.Безопасно е да се ходи.Като говорим за предимствата от поставянето на дворцови светлини, градският Тан Цилан не можа да не каже на репортерите, че все още трябва да благодари на селото.Работният екип и окръжната благотворителна организация са инсталирали градинските светлини, които очакваме от няколко години.


Член на екипа на Даба Вилидж в селото каза: "Повечето млади хора в селото ходят на работа, повечето са си вкъщи.Възрастните са си у дома.По време на посещенията в бедните домакинства научих, че хората са нетърпеливи да поставят дворцови светлини и се надяват, че могат да бъдат удобни и безопасни през нощта. Свързахме се с окръжната благотворителна асоциация и получихме тези светлини."


Смята се, че Окръжната благотворителна асоциация наскоро е дарила общо четири хиляди градински светлини на улица Нанбин, град Уанг, град Сани, град Дакси, град Линкси, град Шиксин и други градове.Съответното лице, отговарящо за окръжната благотворителна организация, заяви, че през ноември, в зависимост от нуждите на града, ще бъде дарена втората партида светлини в двора.


За да видите нашето по-дълбоко разбиране на различните видове слънчеви светлини, можете да посетите нашатаwww.ucwdk.cn страница за по-подробна информация.


Благодаря, че дойдохте и ви пожелавам щастлив живот!


предишен: Разликата между м...

Следващия: Три големи недора...

X
Welcome to our company, we specialize in producing solar outdoor products. thank you for your support! What can I help you?